2009. szeptember 22., kedd

Suli-buli

Hétvégén Suli-buli volt az iskolában. 25 éves lett az iskola. Fellépett a 4for Dance is, mivel a fiúk közül 2-en ide jártak, ahová az én gyerekeim is, ill. most a kisebbik jár. (csak úgy zárójelben említem, hogy ebben a suliban 3-iktól a népitánc órarendben van, tesióra helyett, és a gyerekek imádják!)

Megpróbálok megmutatni egy videót a fellépésről, mert annyira jók! (a felvétel viszont nagyon amatőr :-)
 Na, nekem csak fekete  kocka lett, nem kínlódom vele, inkább kaptok egy linket. Hátha ez működik.

Még egy pillanatkép a sulibuliról, ami nagyon tetszett.
Az aulában ki volt rakva egymás mellé néhány sakk asztal. (sakkszakkör van a suliban) Na, most itt néhány aztalnál ültek tökmag kölykök, (másodikosok!) és komolyan sakkoztak egymással! Nagyon édik voltak. Volt olyan asztal, hogy a nagyobbak álltak a hátuk mögött, és érdeklődve figyelték a játékot, de nem szóltak bele, mert tiszteletben tartották a kicsik játékát. Aztán ahogy felszabadult egy asztal, már ült is le a következő páros.
A fiamat is alig lehetett elhozni onnan. Végre igaziból sakkozhatott, órával, meg minden! És a tanár bácsi még meg is dícsérte, hogy milyen ügyesen játszik.
Azt hiszem, mindent elmond a hangulatról az, hogy a kreatív asztalnál ülő tanító néni rácsodálkozott a befelé pakoló emberkékre: -Na, nem mondjátok, hogy már vége! Már annyi az idő?
(igen, és fél órával még túl is lépték az előre megadott záróra időpontját.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése