2011. június 3., péntek

Majdnem nyertünk

Sajnos, tényleg csak majdnem. De nagyon-nagyon közel álltunk hozzá...
Van most a Retro-rádióban egy játék, aminek az a lényege, hogy a kocsira fel kell ragasztani egy retrós matricát, és ha a retrós autó meglátja, és bemondják a rádióban a rendszámot, akkor az nyert. Mert a retrós autó csak úgy össze-vissza megy a városban, és matricás autókat figyel. Elég nagy a város, tehát eleve nincs túl sok esély, de hogy ennyire kijönnek a szélére is, amerre mi lakunk, ezt nem gondoltam volna.
Na, hát nekünk is van egy ilyen retrós matricánk az autón, igaz, kicsit gyűrötten van felragasztva, (mert a párom nem ért hozzá...) de ez most nem számít.
Szóval, közel voltunk. Talán fél perc...vagy még annyi se.
Mondta is Bence, hogy: - Ha nem szaladok vissza az innivalómért, akkor nyertünk volna?
Ki tudja, már így utólag, mi lett volna, ha...
Úgy történt, hogy tegnap, éppen mentünk edzésre. Kikanyarodtunk a garázsból a T. utcára. Egyébként nálunk alapból a retró rádió szól, és nem csak a játék miatt. (meg néha-néha a neo) Ahogy kikanyarodtunk, éppen bejelentkeztek a retrós autóból, hogy ott állnak a T. utca végén a lámpánál, és előttük áll a nyerő autó, és hogy álljanak le a tesco parkolójában.
Láttuk őket. A következő lámpaváltásnál már mi álltunk ugyanazon a helyen. És körülnéztem, és ott akkor éppen egyik autón sem volt retrós matrica. Csak a miénken.
A szerencsések nyertek egy 10ezer forintos üzemanyag utalványt. Milyen jól jön ez a mai benzinárak mellett. És ha mi nyertük volna az utalványt, akkor rögtön el is tankoltuk volna. Ugyanis nálunk épp "porzott" a tank. De ezt a retrósok nem tudhatták, sajnos. Ahogy azt sem, hogy lemaradhatak volna kb. fél perccel :-))
Most már mindegy.... ez így esett. Azért érdekes volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése