2016. május 22., vasárnap

Alley Cat verseny

Családi csapattal indultunk életünk első Alley Cat versenyén.Ez egy városi tájékozódási verseny, ahol természetesen a gyorsaság is számít. 

 Indulás után a térképnél kissé nehezen állt össze az útvonal, első látásra eléggé össze-vissza voltak elhelyezve a bélyegzőállomások. Először a Cuttler Gymn-be mentünk, ahol kicsit várni kellett, mivel csak 11 óra után számítottak ránk. Itt volt feladat is, húzózkodás, vagy fekvőtámasz. 
Ezután a Shamrock Cafe következett, ahol gyorsan megkaptuk a pecsétet. A főiskola területén kissé keresni kellett a bélyegzőpontot, (itt volt egy kis kerülőnk) de végül csapattársak segítettek. Itt sem számítottak senkire 11 óra előtt, de a bélyegző ki volt téve, bélyegeztünk magunknak. 
Irány a Hímes u. sarok, itt Bence átszaladt az úton, gyorsan megvolt a pecsét. Innen a Rákóczi Pub volt a következő cél, majd a Park üzletház. Itt körbe mentünk, mert pont a ház  másik oldalán volt a pecsételőhely. Innen egyenesen a Szt. István úti csemegébe mentünk, ahol a pecsét mellé kaptunk egy kisüveg jó hideg ásványvizet is. Ez nagyon jól esett. 
Következő a Csúszós balkanyar a Laktanya téren, majd innen irány Borbánya. Itt is volt egy kis kerülőnk, ez csak útólag látszik.:-) Először a Kökény utcát kerestük meg, majd a Tünde utcai Vadászboltot. Itt szintén volt feladat: súlyokat kellett cipelni, és meglepetésünkre megkaptuk a 3 db titkos pontot, amit szintén érinteni kellett még. 
Na, irány vissza a Palermo (egyszer már elmentünk előtte...) de előbb útba ejtettük a belvárosi Mojito klubot egy pecsétért. A Palermotól ki a tornapályára, az Ózon panzió volt a cél. Majd innen a szokásos útvonalunkon hazafelé, azaz a Fazekas 12. szám elé az utolsó pecsétért. Majd vissza a kiindulópontra, és kész!. 

28 km lett a vége, 2 óra 11 perc alatt. Többször találkoztunk versenyzőkkel, ha kellett segítettek, ha kellett, mi is segítettünk másoknak. Mindent összevetve egy nagyon jó kis verseny volt. A családok között a 6. helyen végeztünk. Délután babgulyást kaptunk, a tombolán semmit sem nyertünk :-) és kissé lesültünk a napon :-)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése