2011. július 19., kedd

Ez gáz a strandon

.....de nagyon. Lehet, másnak nem az, de nekem nagyon is az.

1.
pl. fürdőruha helyett sima melltartó-bugyiban fürdeni. Lehet, hogy a gazdája azt hitte, hogy felvesz egy sima fehér, csipke nélküli fehérneműt, akkor azt már rögtön fürdőruhának nézik. Hát nem. Először is, ha az állítható vállpánt nem is, de a melltartó csatolója rögtön elárulja. Másodszor, meg vizesen átlátszik. Nemcsak maga a bugyogó anyaga, hanem a cimke is.

2.
Totálisan átlátszó fürdőruhát felvenni. Igazából nem is tudom, minek gyártanak ilyeneket, de gyártanak. Talán a strandon sétálgatásra tervezik, de fürdésre biztosan nem. Persze, ilyenkor illene feltüntetni a cimkéjén, hogy víz ne érje. De nem teszik. Tehát, aki megveszi, fürdik benne. Ráadásul fogalma sincs, hogy totál átlátszik, nemcsak a mellbimbója, hanem az is, hogy alul fazonra van-e igazítva, vagy nem...
(érdemes lenne minden újonnan vásárolt fürdőruhát még otthon víztesztnek alávetni, majd tükörbe nézni. Hű, de sokan meglepődnének)
Ugyanez igaz a régi, nyúlott, kopott, elöregedett gumírozású fürdőruhákra, fürdőgatyákra is)

3.
Az örvénymedencében két marokkal fogni a nő cicijét. (mármint a hozzá tartozó  pasinak) Nem tudom, azért fogta-e végig, hogy ki ne essen a melltartóból, vagy csak simán el ne hagyják belőle a szilikont... mindenesetre a nőcinek is nagyon tetszett a dolog, olyan jókat vigyorgott. Ja, és nem 20 éves korosztályú párocska volt, hanem jó pár évvel idősebb. Akiknek már lehetne annyi eszük, hogy az ilyet jobb kettesben, netán a környéken gyerekek is vannak.

És arról már nem is beszélek, hogy egy "szuper" beléptető rendszerrel ellátott strandon, felhős időben, hétköznap, egy fél óráig tart bejutni, majd a nap végén egy negyed óra ugyanez kifelé...
Ettől eltekintve bent nagyon jól éreztük magunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése