2013. augusztus 15., csütörtök

Eladó gyerekbiciklik 20-as és 24-es, Nyíregyháza

Van 2 db eladó biciklink, amit kinőtt a fiúgyermek.

Az egyik egy 20 colos, 5 sebességes, Shimano váltós Neuzer kerékpár. Ezt kb. 6 éves kortól 10 éves korig ajánlanám, a kisbicikli után tökéletes tanulóbicikli. A gyerek megtanulja kezelni a váltót, lehet vele már nagyobb távolságokra menni, ezáltal megtanul közlekedni is. Ha pedig kinőtte, utána a 10 éves gyereknek lehet venni akár felnőtt biciklit is.
A rözsaszín beütés ne zavarjon meg senkit :-)), eredetileg nyilván lányoknak készült, viszont a fiamat sohasem zavarta a színe. A lányváz pedig sokkal előnyösebb volt a biciklizés tanulása alatt, mint a fiúváz, mert akkor még elég sűrűn előfordult, hogy hirtelen kellett fékezni, megállni, és ilyenkor sokkal könnyebb egy lányvázas bicikliről leugrani, mint egy fiúvázasról. Ezért is írtam, hogy tanulóbringának tökéletes.
A képek:Ára: 15000 Ft   Elkelt!

A másik eladó biciklink egy kissé nagyobb, 24 colos, Hauser Wolf, ez már igazi fiúbicikli vagány kissrácoknak, kb. 10 éves kortól ajánlott. A sárvédőt le lehet szerelni, akkor még vagányabb lesz :-)) Mi azért vettünk rá sárvádőt, mert ha elkapott az eső, nem volt mindegy, hogy a hátán nyakig sáros pólót mossak ki, vagy egy kicsit koszosat :-))
Ez is Shimano váltós, és most nem tudom pontosan, de azt hiszem, 18 sebességes. A képeken talán látszik, meg lehet számolni :-)) Ezen már első és hátsó váltó is van. Ez már olyan, mint egy rendes felnőtt bicikli, csak kisebb méretben.
A gyerek biztosabban teker rajta, mint egy felnőttbiciklin, és könnyen tolja pl. a lépcsőfeljárón, vagy egyedül is boldogul vele, ha le kell vinni mondjuk az emeletről, vagy akár liftben. (mint nálunk) Szerintem minden gyerek szívesebben biciklizik, ha azt magasságához megfelelő méretű kerékpárral teszi.
Képek:Ára: 20000 Ft   18000 Ft  Elkelt!

Mindkét bicikli megtekinthető, és kipróbálható Nyíregyházán. Ha érdekel, várom az emailedet, a simsi01 kukuc citromail.hu email címre. Kérlek, a tárgy mezőbe írd be, hogy kerékpár, mert elég sok spamet is kapok, és sokszor megnyitás nélkül törlöm ezeket, és nem lenne szerencsés, ha az érdeklődő levél is áldozatul esne, pl. azért, mert nincs kitöltve tárgy.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése