2016. március 22., kedd

DM box - 2016. tavasz

Én csak nemrég óta tudom, hogy létezik ez a doboz (dmbox.hu) és még csak másodszor regisztráltam, és most kisorsoltak, hogy átvehetem a dobozkámat.

Korábban már sikerült hozzájutnom egyhez, de azt valaki nem vette át, és ugye 3 hét után bárki megvásárolhatja. Akkor nem volt meglepi, mert tudtam, hogy mit tartalmaz.

A mostani viszont teljesen meglepi volt, csak itthon, felbontás után derült ki, mit tartalmaz.

Panaszra igazán nem lehet okom, nagyon jó kis dobozka, és igazán megérte az árát (azt a 2990 Ft-ot)

A párommal ketten mentünk érte a kijelölt DM-be, a pénztártól ő hozta, és csak annyit mondott:
 -Jó kis súlya van :-)

Már maga a doboz is annyira szép, kellemes színű.
Itthon izgatottan bontogattam, vajon mi lehet benne?

Először is nagy dobozban egy kis doboz :-)


Kisdoboz tetejét levéve látszik, hogy milyen szépen be van csomagolva:Csomagolást kibontottam, és meglepett, hogy tele pakolták.


És nem is akármilyen cuccokkal:

Na, lássuk csak szépen, sorban!

1. Alverde tusfürdő bio gránátalma és bio gyömbér kivonattal. (nagyon fincsi, gyümölcsös az illata, nem is tudom mihez hasonlít, valami cukorkához)
2. Dove Regenerate Nourishment hajbalzsam erősen károsodott hajra (biztos jó, tápláló anyagokat tartalmaz, habár annyira nem gáz a hajam, de azért kipróbálom)
3. Dove Regenerate Nourishment sampon erősen károsodott hajra (ez is jól jön, fel lesz használva)
4. Dove DermaSpa Youthful Vitality kézkrém (igaz, nemrég vettem Neutrogenát, de biztos vagyok benne, hogy ez is fel lesz használva)
5. Dove DermaSpa Youthful Vitality testápoló (Jó, hogy pont most vettem egy Níveát, de ez a Dove is valami luxus cuccnak néz ki, és különben is, testápoló mindig jó, ha van)
6. Balea Luxury Golden Glamour krémes olajos folyékony szappan (na, ilyenem sose volt még, mindig egyszerű folyékony szappant használunk, de néha kell egy kis kényeztetés. Egyébként kicsit vaníliás az illata)
7. Afrodita cukor radír (hogy őszinte legyek, ilyet sosem vettem volna, de hát éppen ezért jó ez a doboz, hogy ennek köszönhetően ezt is kipróbálhatom. Eltávolítja az elhalt bőrsejteket, és ez is vanília illatú. Kíváncsi leszek rá)
8. Maybelline Master Blush pirosító (de jó, hogy ezt is most vettem, egy S-he-t, viszont ez elég sokáig eláll, és az árnyalat is tökéletes, majd sort kerítek rá, természetesen)
9. Biobaza Honey Kiss természetes dezodor. (ez meg olyan kis formás dobozban van, ezt sem vettem volna meg, ha én választok, de kellemes, mézes illata van, és erre igazán kíváncsi leszek, ki fogom próbálni.

Mindent összevetve, minden darabját imádom, és garantálom, hogy minden fel lesz használva.
És a valós értéke? Több, mint 13 ezer Ft. De itt pontosabban össze lehet számolni, ha valaki nagyon akarja:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése