2017. augusztus 14., hétfő

Végre orvosnál

Végre sikerült időpontot kérnem egy ortopéd/sportorvoshoz. Két héttel hamarabb, mint ahogy az SZTK-ban van időpontom. Nem vártam szeptemberig, inkább fizetek.

Ahogy az lenni szokott, most éppen elég jól éreztem magam a bőrömben, nem voltak fájdalmak, dagadások, feszülések, és nyomásra is éppen csak meg tudtam találni azt a fájós pontot. Mondjuk olyan 98 %-os voltam.

Múlt héten volt két 10 km-es biciklizésem, és már úsztam is, (legalább 10x40 m-t, pihenőkkel), ami után szintén nem lett rosszabb.
De vészesen közeleg a Crazy5, és a Spartan, én pedig még mindig nem kezdtem el az edzéseket.

A személyi edző a TRX-et ajánlotta erősítésnek. Na, ezen a héten biztosan nem fogom elkezdeni....

Visszatérve az orvosi vizsgálatra, tényleg rendesen át lettem nézve UH-val is, és mindent elmondhattam az előzményekről.

Kiderült, hogy jól gondoltam, és a gerinc MRI teljesen normális. (ennyit arról, hogy a másik orvos szerint ne fussak...)
Azt is jól gondoltam, hogy az ínak vannak begyulladva. Jobban mondva az inak is. Ez dagadt be mindig és feszült a fokozott terhelésre. (amikor éreztem a "kábeleket" és a dudorokat)

Kaptam ismét egy Kenalog injekciót, most megint nem bírok rendesen járni... de remélem most már rendbe jövök, ha felszívódik.

Most pedig próbálom szigorúan kímélni magam. Nem tudom, munkahelyen mennyire fog ez menni, de nincs mese, ha nem tudom megvalósítani, akkor szívbaj nélkül elmegyek táppénzre. Nincs mese, muszáj kipihenni valahogy, különben sosem jön rendbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése