2009. február 15., vasárnap

Sószoba

Majdnem sóbarlangot írtam, igaz, ahhoz képest, hogy a fiam egyenesen sóbányának nevezte... szóval sószobában jártunk ma.
A barátnőm említette, hogy volt már, és neki milyen jót tett, különösen ebben a felső légúti hurutos időszakban, meg amúgy is gondoltam már rá, hogy egyszer el kellene menni, jót tenne a gyereknek is.... hát ma délelőtt összejött.
Nagyon hangulatos kis hely. Kaptunk papucsot, meg papucsvédőt, a gyerek maradhatott zokniban. Van egy kis helység, aminek minden oldala só, bent van néhány relax fotel, jó puha pléd, az egész hangulatosan megvilágítva, a plafonba kis ledek, a földön spotlámpák, a fény színei változnak. Kellemes zene szól, lehet relaxálni, pihenni. Az egyik sarokban a gyerekeknek ki bvan alakítva egy kis játszósarok, van ott kisautó, teherautó, markoló, játszhattak a sóval, úgy, mintha homokkal játszottak volna. (a kisautók a sóbányából hordták a sót, a markoló kiásta a sóköveket, stb.) 45 percet voltunk bent, mikor lejárt, láttam a gyerek csalódott képét, hogy máris menni kell? Első reakciója az volt, hogy ugye jövünk máskor is.
Amikor kiléptünk, az első lélegzetvételkor éreztem, hogy a kinti levegő mennyivel "nehezebb".
Nagyon jó volt ott eltölteni az időt, természetesen elmegyünk a jövő héten is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése