2017. december 23., szombat

Parkoló életkép

Helyszín: Ünnepek előtt egy nagyáruház zsúfolt parkolója.

Rengetegen vannak, köröznek az autók, keresik a helyet. Ha valaki kitolat, rögtön állnak is be a helyére.
Egy távolabbi parkolóhelyen áll egy aranyszínű autó, szépen a vonalon, két helyet foglalva. Mellette is épp van egy hely, tehát pontosan másfél hely van.
Kék autó érkezik, beáll a másfél helyre, ő is a vonalra szépen. Nő és pasi kiszáll. Nő vezetett, pasi valamit magyaráz, mutogat a vonalra. Nő otthagyja. Pasi beül, és arrébb áll, amennyire lehet, próbál a rendes parkolóhelyre beállni. (már amennyire a kancsin parkoló aranyszínűtől lehet) Zöld Suzuki érkezik, beállna a kék autó melletti nagyon szűk helyre. Előtte út közepén kénytelen megállni egy percre, hogy az utasai ki tudjanak szállni. (többi autó addig vár) Suzuki beáll de kénytelen kissé a vonalra állni. Csak így fér el. Kék autós pasi még mindig az autója körül téblábol.

Érkezik két picsa az aranyszínű autóhoz. Kékautós pasi magyaráz nekik valamit. Mutogat a vonalra. A kék autóra. A zöld Suzukira. A picsák vonogatják a vállukat. Nem nagyos hatja meg őket. Beülnek az autójukba, elmennek. Kékautós pasi kitolat, és beáll rendesen. Végre bemegy ő is vásárolni.

Aranyszínű helyére is rögtön lecsapnak.

Végre visszaáll a rend :-)
Köszönhetően a kékautósnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése