2018. november 23., péntek

Parkolási kultúra

Black Friday van a szomszédban. Látszik... Rengetegen vannak. Nézem a parkolót, hát.... mit mondjak.

A parkolási kultúra siralmas.

Jönnek ezekkel a baszom nagy autókkal. De ezeknek valahogy nem forog rendesen a kormányuk. Vagy nem forgatják? Egyáltalán minek vesz ilyet, aki nem tudja irányítani?

Csináltam 2 fotót. (nem teszem ki, mert beazonosítható, hogy honnan készült)
Az egyiken 6 db nagyautó látható, (pickup, tranzit, kisbusz, kisteher, stb.) ebből csak 3 tudott normálisan parkolni, 3 pedig bénán, ferdén.

A másik fotón 4 db nagyautó látható, amiből 3-an rosszul parkoltak, mindössze egynek sikerült normálisan beállnia. (ráadásul ebből a 3 rosszból az egyik annyira ferdén állt, hogy nem is 2 helyet, hanem 3 parkolóhelyet foglalt el.)

Tehát a két fotón szereplő nagyautók közül az egyiken csak az 50%-a, a másikon pedig csak a 25 % tudott normálisan parkolni.

Mi ez, ha nem siralmas?

Ja, és meg sem említettem, hogy 2 db személyautó sofőrje nem is vesződött a parkolással, hanem egyszerűen megállt az úton. Mármint a parkoló útján, a saját sávjában. Otthagyta az autót, üresen, sofőr nélkül. És ezek nem is annyira nagy autók. Megjegyzem, volt még hely, tehát nem azért állt meg az úton, mert másképp nem tudott volna. Egyszerűen ezek ilyen gyökerek. Sajnos...
És mire ezt leírtam, megérkezett a 3-ik út közepén parkoló autó is...

És ez még csak a kezdet... hol van még a nap vége.

Elkeserítő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése