2018. november 20., kedd

Napi idióta

Azért jó lenne, ha valaki szólna az olyan nagy, pick-up-szerű autók vezetőinek, hogy az ő autójukban sincs automatikusan beépítve az elsőbbség!

Komolyan, nem hiszem el, 2 napon belül 2 ilyen autó talált meg. Az egyik -egy Toyota- a kapubejáróból jön kifelé, szétnéz, vár, majd mire odaér a lámpás sor (velem az élen), akkor kifordul elém, és szabályosan letol az útról.... Sávot váltani nem tudok, mert ott is jöttek....Ha nem fékezek, szép kocc lett volna. Dudálok hosszan, de minek. Az illető szépen sávot vált, és megy tovább. Szerintem észre sem vette. (vagy azt hitte, beépített elsőbbség van a kocsijában)

A másik, -egy Ford Ranger-  egy mellékutcából fordult ki, pont elém, szintén ugyanezzel a módszerrel, és fékezésre kényszerítve engem. Mert ő jön. Most vagy direkt, mert nagy autója van, vagy annyira hülye, hogy észre sem vett, vagy nem ismeri a KRESZ-t, vagy ő is azt hiszi, hogy az autójával együtt jár az automatikus elsőbbség is.... nem tudom.
Pedig nincs annyira kicsi autóm., észre lehetne venni.

De rohadtul kezd elegem lenni az összes ilyen nagy autót vezető -nem is tudom, minek nevezzem- sofőrökből, akik azt hiszik magukról, hogy egyedül vannak az úton, és ha ő jön az óriási autójával (amiből legtöbbször ki se látszik) akkor mindenki takarodjon le az útról. Mert ő JÖN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése