2009. november 27., péntek

Fürdőszoba

Kezdek gondolkodni a fürdőszobáról :-))
Ez azt jelenti, hogy talán... egyszer majd...jó sokára.... lesz majd belőle valami. Nálam azért elég sokáig tart az ilyen, leragadok a terveknél, majd elkezdem összeszedni a rávalót, mire valamennyi összejön, addigra már nem is tetszik az eredeti elképzelés, átvariálom, mire arra is összejön a pénz, addigra nem lehet már kapni valamit, vagy drágább lett,újratervezés....hát így megy ez.
Jelenleg terv sincs. Van 4 féle elképzelés, az egyik előnye az, hogy olcsó, a másiké az, hogy különleges.  Még nem tudom, melyik lesz a nyerő, de agyalok rajta. És nézegetem a fürdőszoba képeket, hátha valahol valakinek van valami jó ötlete, és meg is valósította azt. Így könyebb eldöntenem, hogy teszik-e, vagy mégsem. Még a színt is ki kell találnom. Egy biztos, hogy bár kedvenc színem a kék, a fürdőszobába mégis valami melegebb árnyalatot szeretnék. Valami sárgás, narancssárgást. Vagy valami ilyet:
fsz(bocs, nem tudom, kié a kép. Talán a nlcafé fórumról. Ha valaki felismeri, szóljon:-))
Itt pedig a terveim láthatók:
terv 
(sajnos, elég nehezen olvasható, de egyszerűen nem vette be, amíg így le nem kicsinyítette. Azért a rajzból ki lehet hámozni a lényeget. Az elsőnél minden marad, csak felújítva, a 2-nál külön csapot kap a kád is, a 3-nál zuhanypanel és kádfalas megoldás, a 4-nél pedig zuhanykabinos.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése