2008. augusztus 23., szombat

Tolltartó

Még nincs vége. Tolltartót sem volt könnyű levadászni.
Nem a mennyiséggel volt a baj, kínálat az volt bőven, főleg, ha valaki rászánja a pénzt, mert igencsak megkérik az árát.
Nekünk csak egy kérés volt, az, hogy ne legyen emeletes, mert elsős gyerekeknek nem annyira praktikus, mivel sosem találja el elsőre, hogy melyik emeletet kell kinyitni. (ez a tanító néni több éves tapasztalata) Így hát olyat kerestünk, ami egy cipzáros, és benne van a kihajtható rész.
Itt is el akartam kerülni a gagyi, műanyagból készült árut, olyat kerestem, amit hosszú távra terveztek, és igényes, minőségi. Találtunk is olyat, ami belülről megfelelő. Na de kívűlről??? nem a minőséggel volt a baj, hanem a díszítéssel. Szebbnél szebbek voltak - lányoknak. Rózsaszín, lila, virágos, hercegnős, stb. Ha lányom lenne a kisiskolás, nem is lenne semmi gond.
Na de fiúknak valahogy nem terveznek annyit. Van olyan nagyfiús, sötét színekkel, semmi mintával. Van halálfejes (fúj...), van nagyon gyerekes, ami szintén nem tetszik. Meg van az a ronda panda, ami most menő, de sem a fiamnak sem nekem nem tetszik. Se egy rajzfilmes, se egy igazán fiús borító.
Már kezdtünk megbarátkozni a semmi mintással, amikor végül az Interspar-ban ráakadtunk a megfelelőre. Ott viszont több is volt. Vagy ötöt kiszedtünk, amiből tudott a gyerek választani. Volt itt állatképes, kiskutyás, kisoroszlános, pingvines, szép színekkel körítve, és volt kétféle autós. Azt hiszem, nem árulok el titkot, hogy végül az egyik autós mintájú lett a nyerő. :-))
Minőségben is nagyon jó, tele van ceruzával, filctollal, az ára meg.../ hagyjuk :-)/. Csak egy kicsivel került többe, mint az, ami nem is tetszett igazán, és belül pedig műanyag volt.
Úgy örültem neki, mintha legalább én mennék iskolába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése