2008. június 28., szombat

Sajtos család

Mostanában a kicsi fiam nagyon rákapott a trappista sajtra, a nagylányom pedig a füstölt sajtra.
Én a fetát vásárolom a görög salimba, Apánk pedig a disznósajtért van odáig. :-))

Amúgy tényleg szeretjük a sajtot, lehet az kecskesajt, gomolya, (vagy az túró?) camembert, mozzarella, ömlesztett, kocka (ami igazából háromszög, nem tudom, miért hívják kockasajtnak) vagy sima trappistaféle.
Egy problémám van mindezzel, mármint a sajtokkal, hogy drágábban mérik, mint a húst. Korábban mindig a nagyobb darabokat választottam az előre kimért sajtokból, mostanában pedig inkább a kisebbeket rakom a kosárba.
Nem tudom, hová fog ez még fajulni, úgy értem, ez az áremelkedés, de nagyon nem szeretném, ha le kellene mondanunk erről a finomságról.
Egy sajtos családnak mindig legyen a hűtőjében sajt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése