2018. december 3., hétfő

Ez szívás... :-D

Általában nem szoktam kárörvendő lenni, de vannak helyzetek, amikor mégis egy kicsit jólesik :-). Mint például az alábbi:

Írtam már korábban a behajtani tilos tábláról, amit nemrég helyeztek ki a mellettünk lévő utcába. Na, most napok óta ugyanaz a helyzet, hazafelé menet 4-5-6 autó szokott szembe jönni velem, a tilosban. Ahogy nézem a sofőröket, ez többnyire 3 kategória: nők, idősek, és nagy autósok.

Mára eljutottak a munkások odáig, hogy fel is bontották azt a sávot, ami miatt kikerült az a behajtani tilos tábla. Tehát, le is volt zárva az a sáv.

Két autó - nem lehet tudni, hogy szándékosan, vagy figyelmetlenségből- de behajtottak a tiltó tábla ellenére.- Egy ideje ott álltak, és indexeltek, meg akartak fordulni, mert rájöttek, hogy arra nem tudnak tovább menni. Igen ám, de szemből nagy volt a forgalom, egymást érték az autók, és valahogy egyik sem engedte be egyiküket se.
Persze, előbb-utóbb sikerül nekik kiszabadulni onnan, de ez az a helyzet, amire azt mondom, hogy megérdemelték, hogy egy kicsit ott álljanak, mert legalább volt idejük gondolkodni, és közben talán rájöttek, hogy nem megyek be arra, amerre tiltják. És hogy nem véletlenül tiltják.

Egyébként mindkét sofőr nő volt. És szóke :-)

(Van egy helyi útinfós facebook csoport, ott nagyon sok fénykép, és videó van erről a helyzetről, amiről írtam, és nagyon sokan ki vannak akadva a rengeteg figyelmetlen autós miatt. Sajnos, nem tudok linkelni, mert zárt a csoport, így értelemszerűen posztot, képet se másolhatok kis onnan)

(Itt írták a múltkor, hogy a rendőrök büntettek, feltűnően, kék villogóval álltak ott, és ennek ellenére annyian hajtottak be a tilosba, hogy egyszerűen a rendőrök nem tudtak mindenkit megállítani. Akkor el lehet képzelni a szitut....)

Viszont találtam egy videót, amit megoszthatok, mert nyilvános:
https://youtu.be/OB3sq1SScdY


Na, kábé ez van ezen a szakaszon minden nap.
(azért zárójelben megjegyzem, hogy szerintem a felvételt készítő sem 30-cal ment :-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése